Gastro Horecatechniek
Search the website
 
   
  Assortiment   
 
Frituurovens


Vaatwasmachines
GrootkeukenapparatuurDiverse keukenapparatuur
Hegro
Wij leveren frituurovens van het merk Hegro. Rekening houdend met de verschillende horeca keuken, zijn er vier verschillende typen Hegro frituurovens. Allle frituurovens hebben een volwaardige bakunit met voldoende vermogen en zijn eenvoudig te bedienen.
Naast de Hegro frituuroven leveren wij onderhoud voor alle andere type frituurovens waaronder Hoblo en Florigo. Zie ook de Product foto's.

Hilta en Smeg
De Hilta bedrijfsvaatwasmachines bestaan uit drie verschillende series. Alle machines zijn volledig vervaardigd uit inox en voorzien van automatische watervulling, naglansdosering en deurschakelaar.
De nieuwe generatie Smeg vaatwassers is volledig elektronisch, heeft een grotere capaciteit en exclusieve wassystemen die er voor zorgen dat alle modellen het A-label voor wasresultaat bezitten. De unieke vormgeving wordt daarenboven benadrukt door de uitvoering in hoogwaardig inox. Smeg heeft diverse modellen vaatwasmachines, zowel integreerbaar als vrijstaand. Wij adviseren u graag welke vaatwasmachine het beste bij uw keuken past. Zie ook de Product foto's.

Silko
De aanschaf van koel-, kook- en voedselverdeelapparatuur is één van de belangrijkste investeringen in uw bedrijf. Gastro Horecatechniek levert met het Italiaanse topmerk Silko de ideale mix van flexibiliteit, kwaliteit en prijs.
Silko ontwikkelde 4 verschillende lijnen om te voldoen aan de capaciteit en flexibiliteit van uw bedrijf. Deze lijnen, de zogenaamde 650, 700, 900 en eilandlijn, bestaan uit units waarmee praktisch elke gewenste wand of eiland kan worden samengesteld. Zie ook de Product foto's.

EMGA
Wij zijn leverancier van alle EMGA keukenapparatuur.

Naast de bovengenoemde producten leveren wij tevens werk- en spoeltafels, afzuiginstallaties, steamers en heteluchtovens en diverse koeling.
 
 
U kunt ons altijd bereiken voor Nederland op telefoonnummer 0348-483803 en voor Belgie op 496-609 204. Een email sturen kan natuurlijk ook altijd jeroen@gastro.nl.